Nyhet

Premiere: De La Soul - Royalty Capes

Den legendariske hiphop-gruppa slipper ny singel hentet fra deres første album siden 2004.

De La Soul annonserte tidligere i år sin første fullengder siden 2004, og kommer i august ut med And The Anonymous Nobody som byr på gjesteopptredener fra blant annet Little Dragon, Pete Rock, Usher, Snoop Dogg og Damon Albarn. Hiphop-trioen har tidligere samarbeidet med sistnevnte i Gorillaz, mest nevneverdig på den udødelige hiten Feel Good Inc. fra 2006.

Som oppvarming til det kommende albumet har De La Soul sluppet tre låter og kommer nå med den fjerde, som har eksklusiv norsk premiere her hos GAFFA i dag.

— Dette albumet handler om å låne noe til musikken i 2016, prøve å gi noe, ikke får fordi vi ønsker å balansere hva som skjer eller å fikse hip-hop. Vi ønsker bare å si noe om de kreative aspektene i musikken, sier De La Soul-medlem David Jude Jolicoeur om den kommende skiven.

Gruppen har de siste årene vært med på flere omtalte samarbeid, blant annet med Slum Village og den J Dilla-produserte Right Back som ble sluppet i fjor. Med jazzsamples og klare referanser til den gamle skolen er trioen, som har holdt det gående siden 1987, nå tilbake i god, tradisjonell hiphop-form.

And The Anonymous Nobody slippes 26. august på De La Souls eget plateselskap AOI Records og Kobalt. 

Hør den splitter nye Royalty Capes her:

ANNONCE