Nyhet

Videopremiere: Marie Munroe - Can't Go Back

Nytt navn, ny musikk. Se den nye musikkvideoen til Marie Munroe aller først her!

Hilde Marie Kjersem har skiftet ham fra en karriere i jazzmusikken, med to Spellemann-nominasjoner og samarbeid med noen av de dyktigste musikerne i Norge, til popformatet under artistnavnet Marie Munroe. 22. januar slipper hun albumet Under My Skin, som er hennes første som Marie Munroe, og i dag kan GAFFA stolt presentere den eksklusive premieren på videoen til den andre singelen Can't Go Back, som ble sluppet i oktober.

Musikkvideoen er produsert og regissert av Layla Sailor, en Manchester-basert videokunstner som har jobbet som fashionfotograf og kunstfilmskaper siden 2005.

— Å jobbe med Layla var noe av det mest naturlige samarbeidet jeg noen gang har vært borti. Personlig falt jeg for de surrealistiske og drømmeliknende filmfotografiene hennes. Det er både noe vakkert og groteskt i Sailor sitt uttrykk - og noe du ikke helt kan sette fingeren på. For selv om uttrykket er direkte så gir det likevel ikke ved døra. Det prøver ikke å være noe, eller skjule seg bak abstrakte koder. Istedenfor gjenspeiler det noe som jeg kjenner meg veldig igjen i. Noe som er naivt og direkte men også noe som er hemmelig, vakkert og vondt på samme tid, sier Munroe i en kommentar til GAFFA.


Hun forteller videre at Sailor gir en fordypet og egen dimensjon til låta.

Can't Go Back er egentlig en låt om vond kjærlighet, men den insisterer samtidig på en måte som nekter å gi seg hen til det sørgelige. Layla har forankret den i denne tosidige følelsen. Og med sitt surrealistiske uttrykk serverer hun bildene litt på samme måte som vi henter frem bildene våre når vi drømmer. Det er rosa og glossy, men det er er ikke helt det likevel. Litt som en nedlagt godteributikk.

Se musikkvideoen til Can't Go Back her:

BONUS: Her kan du se en video fra bak kulissene under innspillingen av musikkvideoen:ANNONCE