Nyhet

Sia samarbeider med Kanye West på ny låt

Den australske artisten startet 2016 med å gjøre alle nysgjerrige med liten snutt av hennes nye låt 'Reaper'.

Det nye albumet til Sia (bildet) This Is Acting slippes 29. januar. Mange av låtene er originalt skrevet for andre artister, men fikk plass på hennes eget album denne gangen. Tidligere denne uka fikk hun alle til å bli nysgjerrige, da hun la ut en 11 sekunders snutt av låten Reaper. I dag var ventetiden heldigvis over for nå ligger hele låten endelig ute på hennes YouTube-kanal.

På sin Twitter-konto avslørte hun at hun har samarbeidet og produsert låten med selveste Kanye West. Denne duoen har også samarbeidet før med norske Cashmere Cat på låten Wolves hvor Sia hadde gjestevokal. Det er heller ikke ukjent at Sia samarbeider med de største stjernene, tidligere har hun skrevet låter for blant andre Adele og Rihanna.

Kanye West skal også slippe albumet Swish i løpet av 2016, vi ventet og ventet på det i fjor, så vi får virkelig håpe det kommer i år.


I midten av desember ble det for øvrig klart at Sia skal gjøre sin første festivalopptreden i Europa noensinne på festivalen Way Out West i Göteborg denne sommeren. Vi håper at Øyafestivalen også klarer å sikre seg den australske artisten siden de to festivalene tradisjonelt pleier å ha mange likheter i programmet.

Hør Reaper her:


ANNONCE