Nyhet

GAFFA anbefaler: Ukas viktigste konserter

Bernhoft, Broen og Phonofestivalen i Bergen er blant våre sterkeste live-anbefalinger i uka som kommer.

Vi i GAFFA-redaksjonen fortsetter med vår ukentlige spalte med konsertanbefalinger.

Denne uken skjer det mye fint på scenene i Oslo, Bergen og Trondheim. Enten du er fan av Jarle Bernhofts fløyelsmyke stemme, Ondt Blods hardcorepunk eller Ange Hazes sylskarpe hiphop er vi sikker på at du vil finne noe du vil like.

Har du tips om konserter som burde nevnes i denne spalten kan disse sendes til [email protected].


Phonofestivalen: Landmark, Bergen 19. - 23. januar

En studentdrevet festival som ofte er tidlig ute med å booke artister og band du gjerne ser på Øyafestivalen to eller tre år senere etter at de har spilt i Bergen.

Kan i år by på danske Baby In Vain, svenske Westkust og fine norske navn som Marte Eberson, Hester V75, Slutface, Haust og Bendik. Og det på lille intime Landmark.


Sjekk ut programmet her.

Bernhoft & The Fashion Bruises: Rockefeller, Oslo 20. januar


Dette blir garantert et pangstart på 2016, men et stjernelag av musikere med Jarle Bernhoft (bildet) i spissen. Han er en artist som burde oppleves live, og nå har man endelig muligheten til å se han med fullt band igjen.

Ondt Blod: John Dee, Oslo, 20. januar


Ondt Blod er et band bestående av fem lovende gutter fra Kirkenes som har en forkjærlighet for hardcore punk. Musikken deres er frisk og hissig. Om det er noen hardcore/punk-elskere der ute blant våre lesere er Ondt Blod absolutt å anbefale.

Bandet slipper for øvrig debutalbumet Finnmark denne uka.


Angel Haze: John Dee, Oslo, 21. januar

Angel Haze er en amerikansk sanger og rapper. Det er snakk om heftig og hard rap fra en sinna 21-åring, som er flink til å sette ord på følelser gjennom musikken. Er du klar for litt ekte gangster-rap fra statene, med fullt trøkk? Da er det bare å legge turen innom intime John Dee denne torsdagskvelden.


Matoma: Grieghallen, Bergen, 23. januar

Norges nye yndling? En sjarmerende ung gutt fra Åsnes som topper alle lister med tropical house-musikken sin med flere hiter som Running Out, Stick Around og Love You Right. Er du gira på å riste løs og ha en bekymringsløs kveld med gladmusikk? Kanskje det også gjester noen andre norske artister, hvem vet?

Alle musikkelskere i Bergen burde uansett stille i Grieghallen og danse seg inn i natten denne lørdagen.

Broen: Samfundet, Trondheim, 23. januar


Broen har høstet mye god kritikk i året som var, og vi i GAFFA har tidligere skrevet at det er Norges mest interessante band. De spiller en spennende miks av hip-hop, syrepunk, britpop og vest-amerikansk rytmikk. Live kler de seg i skreddersydde glitterdrakter sydd av bestemoren til et av medlemmene.


Vi kan forhåpentligvis love dere en flott konsertopplevelse med utrolig dyktige musikere når Broen spiller på hjemmebane i Trondheim.

Er det noen vi har glemt? Skriv gjerne hvem DU gleder deg til å se på norske konsertscener denne uka i kommentarfeltet under artikkelen!


ANNONCE