Nyhet

Fikk gode råd av Sir Paul McCartney under arbeidet med ny låt

Norske Ohlayindigo slipper singelen 'Love You To The Moon' i dag.

Ohlayindigo er en San Francisco-basert elektropopduo fra Oslo bestående av sanger og låtskriver Hanna Ponth (bildet) og trommeslager Zak Shrapnell. Tidligere har de gitt ut noen singler som virkelig har fenget oss i GAFFA-redaksjonen, og i dag slipper de den nye låta Love You To The Moon.

Her har Ohlayindigo fått god hjelp fra The Beatles-legenden Paul McCartney. Ponth er tidligere elev ved Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA) og det var gjennom den berømte skolen at hun fikk muligheten til å sette seg ned med Macca for å jobbe med låten.

— Denne låten skrev jeg som en av mine siste i tiden på LIPA. Da jeg var så heldig å bli valgt ut til en av de få private songwriting-sessions med Paul McCartney var det den vi jobbet med. Jeg gjorde noen forandringer på Love You To The Moon etter Sir Paul sin tilbakemelding, forteller hun til GAFFA.


Hvordan var det å jobbe med en slik legende?

— Det var sykt hyggelig og profesjonelt å jobbe med ham. Han spurte om prosjektet og hva slags planer jeg hadde videre. Allerede gjennom første gang jeg spilte låten, sang han med på refrenget. Han likte den godt som den var, og som han selv sa: "Jeg har et par forslag, men det er helt opp til deg om du bruker de eller ikke siden det er din låt". "Pop it up a bit" - sa han, og det rådet fulgte jeg! Dette er vel kanskje den mest poppete låten vår hittil. Noe som var både gøy og utfordrende, så det blir definitivt ikke den siste.

Hør Love You To The Moon her:

ANNONCE