Nyhet

Videopremiere: Skinny Days - In A Good Way

— Noen ganger blir det magi, andre ganger ræl.

Dag Holtan-Hartwig og Halvor Folstad ble Skinny Days da de singeldebuterte med den superfengende singelen Allright Right Now i april i fjor. Siden har de fulgt opp med den ene låta mer fengende enn den forgående.

I dag har GAFFA premiere på den Thomas Stenerud-regisserte musikkvideoen til deres siste singel In A Good Way. I den anledningen tok vi en rask prat med gutta for å stille dem noen spørsmål om låta, men også om forventningene deres til neste måneds by:Larm-opptreden.

Les hva de svarte her:


Hei, og gratulerer med ny video! Hva betyr det egentlig å være 'fucked up' på en god måte for dere?

— Takk! 'Fucked up in a good way' er sånn vi føler oss stort sett hele tiden. Vi mener alt godt, men så surrer vi det til eller sier noe upassende og dumt. Men heldigvis kan vi spille vårt eneste og beste kort; gutteaktig sjarm.

Dere har vist relativt stor variasjon på deres første fire singler. Hva synes dere selv er de viktigste elementene i en låt?


— Vi liker musikk aller best når den både pusher grenser og samtidig refererer. Vi setter gode melodier høyt, men aller mest er vi opptatt av at en låt skal få folk til å føle et eller annet. Det tekniske spiller egentlig ingen rolle i den sammenhengen. Det er det som er så spennende og utfordrende med musikk; alle de bittesmå puslespillbitene i en sang påvirker hverandre. Noen ganger blir det magi, andre ganger ræl.

Hva hører dere ellers på for tiden?

— Kanye, Låpsley, Chainsmokers og Karpe. Alt som kryper og går, egentlig.


I neste måned skal dere opptre på by:Larm. Hvilke forhåpninger har dere til festivalen og dens videre mulige videre betydning for deres karrierer?

— Først og fremst blir det helt ellevilt gøy å spille. Gleder oss helt rett opp og ned insomnia-masse. I år skal vi ikke tenke så mye karriere på by:Larm. Vi skal kose oss, lage fest på scenen, skravle med folk og ikke minst høre på så mange som mulig av de sykt talentfulle artistene som skal spille. by:Larm er jo også et veldig bra vindu ut til resten av verden, så kanskje vi får vist oss frem for noen internasjonale aktører?

Se musikkvideoen til In A Good Way her:

ANNONCE