Nyhet

Publikumsfavoritt klar for Slottsfjell

Nok en utenlandsk artist vender nesen mot Tønsberg.

I går ble det bekreftet at Grimes tar turen til Slottsfjell denne sommeren, og i dag bringer festivalen i Tønsberg nok en god nyhet i form av en utenlandsk artist med solid publikumstekke i Norge.

Amerikanske Lissie (bildet) spiller også på festivalen i sommer.

Lissie er en sann norgesvenn, og det er veldig gøy at hun tar turen til Slottsfjell for tredje gang! Det går fremdeles gjetord om hennes første opptreden på Slottsfjell i 2010, som faktisk var en av de aller første festivalspillejobbene hun hadde. Tror faktisk ikke jeg overdriver når jeg sier at det er ekte kjærlighet mellom Lissie og festivalen vår, og vi gleder oss til å høre nytt materiale live, sier Silje Larsen Borgan i Slottsfjell til GAFFA.


Du kan lese intervjuet vi gjorde med Lissie tidligere denne måneden i forbindelse med lanseringen av albumet My Wild West her.

Slottsfjell har tidligere sikret seg sterke navn som Susanne Sundfør, Jaa9 & OnklP, Seigmen, John Grant, Lars Vaular, Karpe Diem, Todd Terje & The Olsens, Daniel Kvammen, The 1975, Action Bronson, Wolf Alice og Silvana Imam til sommerens utgave av festivalen.

Festivalen arrangeres i Tønsberg 13. - 16. juli.


Les mer om Slottsfjell i GAFFAs Festivalguide, og finn billetter via GAFFA LIVE.

ANNONCE