Nyhet

Lionel Richie til to norske byer denne sommeren

Den legendariske fløtepusen skal sjarmere norske fans med storslått hitparade.

Lionel Richie (bildet) besøker Bergen og Bergenhus Festning torsdag 28. juli. Det melder arrangørene i Bergen Live om i dag.

— Jeg gleder meg stort til å komme til Norge og Bergen – en by jeg aldri har besøkt før, men hørt mye fint om. Det er alltid spennende å se nye steder, det kommer til å bli en fantastisk sommer, uttaler Lionel Richie i en pressemelding.

Oppdatert: Richie vil også opptre i Sarpsborg lørdag 30. juli i forbindelse med byens tusenårsjubileum. Den konserten vil gå av stabelen i Hafslundparken.


Turnéen har fått tittelen "All The Hits", og publikum i Bergen og Sarpsborg vil få muligheten til å oppleve en slagerparade som inkluderer blant andre Hello, Easy, Dancing On The Ceiling, Say You Say Me, Three Times A Lady og All Night Long.

Det siste året har vært meget bra på artisten som startet sin karriere i The Commodores på slutten av 70-tallet og begynnelsen av 80-tallet før en suksessrik solokarriere fulgte med over 100 millioner solgte plater, og en mengde prestisjetunge priser på peishylla, inkludert Grammy, American Music Awards, Golden Globe og til og med en Oscar.

I fjor sommer sto han for en imponerende opptreden på Glastonbury og i forbindelse med årets Grammy-utdeling ble han tildelt prisen Musicares Person Of The Year. I anledning denne utdelingen ble det holdt en gallaforestilling til ære for Richie hvor storheter som Stevie Wonder, Dave Grohl, John Legend, Rihanna og Florence Welch fremførte hans musikk.


Billettsalget til konsertene i Norge starter allerede i morgen, og du finner som vanlig billetter via GAFFA LIVE.

Her kan du se Lionel Richie spille på Glastonburys største scene sist sommer:


ANNONCE