Nyhet

GAFFA anbefaler: Ukas viktigste konserter

Daniel Kvammen, Eagles Of Death Metal og AURORA er blant våre sterkeste live-anbefalinger i uka som kommer.

Vi i GAFFA-redaksjonen fortsetter vår ukentlige spalte med konsertanbefalinger.

Også denne uka skjer det mye fint på scenene i Oslo, Trondheim og Bergen. Blant annet får vi besøk av Eagles Of Death Metal fra det store utland mens norske suksesser som Daniel Kvammen, AURORA og Sivert Høyem kan oppleves på scenen i henholdsvis Bergen, Trondheim og Oslo. Uansett hva du foretrekker er det definitivt verdt å rusle gjennom de vinterkalde norske byene for å komme inn i varmen foran konsertscenene denne uka.

Har du tips om konserter som burde nevnes i denne spalten kan disse sendes til [email protected].

Sivert Høyem: Oslo Spektrum, Oslo 13. februar

Er alle like gira som oss over å skulle se Sivert Høyem i Spektrum? Han er vel en av de artistene vi har i Norge som vi vet leverer feilfritt i konsert-sammenheng, den stemmen sprekker ikke for å si det slik. Sivert er trygg på seg selv og det er deilig for publikum. Nå blir det mye nye godbiter og han har i tillegg lovet oss noen Madrugada-låter. 13. februar åpner han sin norske turné i Oslos storstue. Vi tror hele landet står med armene åpne for vår kjære Sivert Høyem.

Vår skribent Mats Vederhus tildelte hans nye album Lioness fem stjerner i sin anmeldelse, så kjøp billetter kjære musikkglade venner!

Lemâitre: Sentrum Scene, Oslo 13. februar

p>

Lemâitre har gjort brak-suksess den siste tiden, med hiten Closer har de skapt seg et navn også utenfor landets grenser. De har et bredt publikum i USA, og flere andre steder på kontinentet. Dette er musikk som en får lyst til slippe seg løs til. De slapp nytt mini-album nå nylig, som ikke nådde helt opp hos vår anmelder, men hva vet vi? Kanskje det høres helt vilt ut live! Uansett er det nok verdt å ta turen.

Daniel kvammen: USF Verftet, Bergen 13. februar

p>

Gutten med den sjarmerende Geilo-dialekten! Daniel Kvammen (bildet) er en artist som er lager ærlige og nydlige låter som ofte retter seg mot han selv, og det er tydelige, rike, poetiske og vakre språkbilder han får frem. En kan vel si at det blir en deilig og behagelig konsert. Perfekt musikk for et nyforelska par som vil holde rundt hverandre og kose seg med musikken.

Så alle bergensere vet vel nå hvor de skal tilbringe denne lørdagskvelden? På USF Verftet selvfølgelig!

AURORA: Samfundet, Trondheim 13. februar

Dette vidunder-mennesket, en stemme som kan målbinde hele Norge. AURORA har en fantastisk stemme og er fin liten frøken med mye sjarm. Hun kommer nok til å gi alt hun har på konserten på lørdag og det med godt humør. Hun vant GAFFA-prisen for beste norske soloartist og i helgen ble hun også kåret til årets nykommer på Spellemannprisen, så det er ikke noe tvil om at denne jenta har talent.

Konserten er allerede utsolgt. Men de som har fått tak i billett kommer nok til å få en fantastisk musikkopplevelse.

Comet kid: Rockefeller, Oslo 13. februar

Disse gutta stakk av med to av GAFFA-prisene i 2015, og det er tydelig de har gjort inntrykk på norske musikkelskere. Da vi møtte dem i januar fortalte de at de nå hadde funnet mer ut hvaslags band der nå, og at den siste platen Halley er det beste de har gjort hittil. Dette er engergifulle gutter som vil gi alt de har på scenen. Det er veldig lett å se at musikk er hva disse guttene elsker.

Ta kvelden på Rockefeller sammen med Comet kid denne lørdagen da!

Eagles Of Death Metal: Sentrum Scene, Oslo 14. februar

p>

Rocke-gutta som lenge har vært kjent for sine smådrøye og frekke låter, med masse humor og en god dråpe sarkasme har de lenge levert knallgode konserter. Etter utgivelsen av det siste albumet har vi fått en litt annen oppfattning av gutta, har de kanskje roet seg ned litt? Det blir spennende å se, vil du ha en fin og rocka søndag er nok Sentrum Scene stedet å innfinne seg på søndag.

Det blir garantert en spesiell kveld siden gutta egenlig skulle besøkt scenen i fjor, men måtte utsette turnéen etter at de havnet midt i en av de verste terroraksjonene Frankrike har sett da de spilte på Bataclan i Paris 13. november.

Er det noen vi har glemt? Skriv gjerne hvem DU gleder deg til å se på norske konsertscener denne uka i kommentarfeltet under artikkelen eller på Facebook-siden vår!

ANNONCE