Nyhet

Eagles Of Death Metal til Øyafestivalen

På søndag spiller det amerikanske bandet en veldig utsolgt konsert på Sentrum Scene. Dersom du ikke fikk billetter blir det heldigvis en ny mulighet til sommeren.

Eagles Of Death Metal (bildet) spiller på Øyafestivalen i sommer. Det bekrefter arrangørene av festivalen i en pressemelding i dag. Det amerikanske bandet står på programmet fredag 12. august, og spiller altså samme dag som blant andre Highasakite, New Order og CHVRCHES.

Bandet som frontes av Jesse Hughes og Queens Of The Stone Ages Josh Homme (sistnevnte pleier dog vanligvis ikke å turnere med bandet) havnet midt i sentrum av de grufulle terrorhandlingene i Paris 13. november i fjor da konserten deres på Bataclan ble et terrormål. Turnéen deres ble naturligvis utsatt på ubestemt tid og fjorårets planlagte, og allerede da veldig utsolgte konsert på Sentrum Scene i Oslo skal gå ned på søndag denne uka.

Dagens nyhet fra Øyafestivalen bør derfor glede dem som ikke har klart å sikre seg billett til denne konserten.


Senest i går bekreftet også festivalen at The Last Shadow Puppets, bestående av Arctic Monkeys' Alex Turner og Miles Kane, er en del av musikkprogrammet til sommerens festival.

Årets utgave av Øyafestivalen arrangeres 9. - 13. august med blant andre PJ Harvey, Kvelertak, FoalsJamie XXAne Brun og M83 på plakaten.

Billetter til festivalen kan kjøpes via GAFFA LIVE.


Mer informasjon om Øyafestivalen 2016 finner du i GAFFAs Festivalguide.

ANNONCE