Nyhet

Eagles Of Death Metal kansellerer resten av Europa-turnéen

Vokalist og gitarist Jesse 'The Devil' Hughes skal ha røket en sene i hånden.

Eagles Of Death Metal har bestemt seg for å kansellere de resterende datoene av Europa-turnéen sin. Avlysningene kommer som følge av en skade vokalist og gitarist Jesse Hughes (bildet) har pådratt seg.

Ifølge Facebook-siden til bandet skal han ha røket en sene i hånden:

"Hughes har forsøkt å spille igjennom skaden i løpet av denne turnéen, men leger har fortalt han at den eneste måten han kan helbredes på er ved å slutte å spille nå, eller risikere ytterligere skade og kanselleringer av enda flere konserter."


Bandet returnerte nylig til scenen igjen etter at konserten deres i Paris ble målet for et terrorangrep i november i fjor. Eagles Of Death Metal har i løpet av denne turnéen blant annet gjestet Oslo og Sentrum Scene.

Vår anmelder ga Oslo-konserten fire stjerner og omtalte kvelden som en festaften i kjærlighetens navn. Se bilder fra konserten her.

Eagles Of Death Metal skal etter planen gjeste årets Øyafestival i Tøyenparken, og det er ingenting som tilsier at konsertene i sommer vil bli avlyst. Ifølge bandets talsperson er det kun de åtte resterende konsertene av den pågående Zipper Down-turnéen som har blitt berørt.


Vi ønsker god bedring til Jesse Hughes og varmer opp til sommerens kalas i Tøyenparken med singelen Complexity:

ANNONCE