Nyhet

Amerikansk kultband spiller i Norge for første gang

Puscifer er sideprosjektet til Maynard James Keenan, kjent fra Tool og A Perfect Circle.

Gode nyheter for fans av Tool og A Perfect Circle! 15. juni spiller Maynard James Keenan-prosjektet Puscifer for første gang konsert i Norge. Det hele går ned på Sentrum Scene i Oslo.

— Storbritannia. Europa. Vi kommer. Ready your cherries for soon we will be in you (det er ikke alt som kan oversettes til norsk red.anm.). Vi lover å være forsiktige siden dette er første gangen deres, skriver Keenan i en pressemeding.

Puscifer har vært et aktivt prosjekt siden 1995 - og kan nærmest betraktes som et soloprosjekt fra Maynard James Keenan som har vært det eneste faste medlemmet siden oppstarten. Tre studioalbum har blitt utgitt under Puscifer-navnet; "V" Is For Vagina (2007), Conditions Of My Parole (2011) og fjorårets Moneyshot.


I tillegg er det kommet ut en rekke live-album, remix-album, EP-er og singler. Musikalsk kan Puscifer best beskrives som en sammenblanding av alternativ rock, eksperimentell industrial og trip-hop med en solid dose sær og smådrøy humor.

De første konsertene til Puscifer ble holdt i 2009, og prosjektet har stort sett kun vært å se på nord-amerikanske scener, foruten et par opptredener på Lollapalooza i Brasil og Chile, samt et par australske konserter i 2013. Konsertene i 2016 blir dermed første gang Puscifer kan oppleves i Europa.

Heldigvis er Oslo et av stoppestedene på denne turnéen, og billettsalget starter allerede på fredag klokken 10:00.


Du finner som vanlig billetter via GAFFA LIVE.

Sjekk ut musikkvideoen til låta The Remedy her:


ANNONCE