Nyhet

Thomas Dybdahl klar med nytt i 2017

Albumet 'The Great Plains' er ventet i februar neste år.

Det begynner å bli noen år siden Thomas Dybdahl (bildet) slapp sitt forrige album, men nå annonserer han endelig at ventetiden er over. I disse dager legges nemlig siste hånd på det som blir hans syvende studioalbum. 

Albumet har fått tittelen The Great Plains og slippes 24. februar neste år.

Det slippes dermed fire år etter forløperen, What’s Left Is Forever. Denne gangen har han jobbet med produsent Kåre Vestrheim og låtskrivere som Ingrid Helene Håvik (Highasakite), Nina Nielsen, Øystein Greni, David Baerwald og David Poe. Bandet på platen består av Nikolai Eilertsen (Bigbang, Elephant 9) på bass, Pål Hausken (In The Country, Monica Heldal) på trommer og Thomas Dybdahl og Kåre Vestrheim på det meste annet av gitarer og tangenter.


— Jeg har vært så heldig å få skrive med noen av mine favorittlåtskrivere til dette albumet, og jeg orker nesten ikke å vente til februar med å dele musikken og få kommet meg på turné med disse fantastiske låtene. Låter som for det meste handler om å være på et sted i livet hvor man plutselig har tid til å se i speilet og inn i seg selv, for bare å oppdage at man nesten ikke kjenner igjen den man ser. Sanger om å innse at man ikke kjenner seg selv så godt som man trodde, sanger om oppvekst, familie og sanger om de øyeblikkene man i etterkant kan tydelig se var viktige for alt som kom etterpå, sier Dybdahl i en pressemelding.

Første singel fra albumet slippes i januar 2017.

Mens vi venter på det, tar vi et lite tilbakeblikk:


 

ANNONCE