Nyhet

Tar pause grunnet angst og depresjoner - den planlagte konserten i Oslo er avlyst

Selena Gomez har kansellert de resterende turnédatoene på sin pågående verdensturné.

Selena Gomez (bildet), som etter planen skulle spille i Oslo Spektrum 13. oktober, har uttalt at hun tar en pause grunnet "angst, panikkangrep og depresjoner", som har oppstått som bieffekter av hennes kamp mot den kroniske autoimmune sykdommen lupus.

I et intervju med magasinet People uttaler hun følgende:

— Som mange av dere vet fortalte jeg for rundt et år siden at jeg har sykdommen lupus, en sykdom som kan ramme mennesker på forskjellige måter. Jeg har oppdaget at angst, panikkangrep og depresjoner kan være en side-effekt av lupus som kan by på sine egne utfordringer. Jeg ønsker å være proaktiv og fokusere på min egen helse og lykke og har bestemt meg for at den beste veien fremover for meg er å ta meg litt fri. Takk til alle mine fans for støtten.

Gomez hadde allerede i dag tidlig kansellert en rekke konserter i USA, og i en pressemelding fra managementbyrået David Carver Music kommer det frem at informasjon om refundering av billetter vil offentliggjøres tirsdag 6. september.

Klokken 14:47 melder GAFFA Sverige at hennes konsert i Stockholm dagen før Oslo Spektrum-datoen er kansellert. Mest sannsynlig sammen med hele Europa-turnéen.

ANNONCE