Nyhet

HØR NÅ: Selena Gomez er in love på ny singel

Få din "Love On" på Selena Gomez sin nye singel

I august i fjor slapp Selena Gomez singelen «Single Soon», som ifølge Gomez selv er en «morsom liten sang jeg skrev for en stund siden, som er perfekt for slutten av sommeren».

Sangen er en uavhengig singel etter at hun ga ut albumet Rare i 2020. Hun har nå gitt ut nok en uavhengig singel «Love On» – en flørtende kjærlighetssingel. Musikkvideoen kan du se nederst i artikkelen.

I fjor tilbrakte den tidligere Disney-stjernen i Paris, som også angivelig er hennes inspirasjon for den nye singelen – romantisering av den parisiske livsstilen og spenningen til en ny kjærlighet. Dette skriver NME, som også kan melde at Gomez for tiden jobber med sitt fjerde soloalbum.


Imidlertid er ingen utgivelsesdato eller andre detaljer ennå kunngjort. Det forrige albumet, Rare, ble tildelt tre stjerner av GAFFA. Anmeldelsen slo blant annet fast at det ikke var noe nytt å finne på albumet:

"Rare har vært lenge på vei. Kanskje Gomez burde ha brukt litt lengre tid – eller «bare» gitt ut en EP med albumets seks første spor. Vi lander i midten på grunn av noen helt hederlige pophits og «Dance Again» som høydehopper», sto det blant annet i anmeldelsen.

Forrige måned fortalte Gomez en episode av SmartLess-podcasten at hun vurderer å droppe musikkarrieren og fokusere på skuespillerkarrieren i stedet. "Jeg føler at jeg har ett album til i meg, men jeg ville nok valgt skuespill, sa Gomez blant annet i podcasten."


I januar ble det også kunngjort at Selena Gomez skal portrettere sangeren Linda Ronstadt i en ny biografi.

ANNONCE