Nyhet

Ozzy Osbourne under behandling for sex-avhengighet

En representant for Black Sabbath har uttalt seg om frontmannens eskapader og problemer med kona Sharon Osbourne.

En representant for Black Sabbath har kommet med en uttalelse til det amerikanske magasinet People etter en periode med spekulasjoner etter at frontmann Ozzy Osbourne (bildet) ble separert fra kona Sharon i mai.

Selv om Ozzy i forrige måned uttalte at ekteskapet var tilbake på sporet, under et intervju med Good Morning America på fjernsynskanalen ABC, er tydeligvis ikke problemene helt over.

NME skriver nemlig at den 67 år gamle sangeren nå skal være under "intens terapi" for sin sex-avhengighet, og i uttalelsen fra bandets representant heter det at "Ozzy er ydmyk overfor skadene hans oppførsel har påført familien" og at han "takker Gud for at hans fantastiske kone Sharon fortsatt er ved hans side og støtter ham".


Ozzy Osbourne og Sharon Osbourne har vært gift siden 1982, og hun har også vært hans manager gjennom hele denne perioden.

Black Sabbath gjorde i slutten av juni det som etter all sannsynlighet ble deres siste opptreden i Norge da de inntok festivalen Tons Of Rock i Halden. GAFFA var selvfølgelig til stede, og vår anmelder tildelte konserten fire stjerner.

— Det er ikke til å legge skjul på at det er trist når en av de aller største takker for seg, og helhetlig sett er Black Sabbath fortsatt et solid live-band. Deres avskjed på norsk jord ble feiret i riktig stil med gravøl og allsang, og var etter alt å dømme en vemodig affære for de fleste, skrev Victoria Tronstad om konserten.


Les hele anmeldelsen her.

Black Sabbath er fortsatt ute på sin verdensomspennende avskjedsturné "The End". Her kan du se en videosnutt bandet delte fra øvingslokalet før sommerens konserter:


ANNONCE