Nyhet

Tør du å trykke på denne videoen?

Nei, det er ikke en rickroll. Rick Astley kommer med sitt første album på elleve år, og første musikkvideo ut er rå!

80-tallsikonet Rick Astley, som for den yngre garde kanskje er mest kjent som ansiktet som dukker opp når du trykker på linker som "Se the new Elder Scrolls-trailer here" eller "Se den nye Grand Theft Auto 4-traileren her", slipper sitt første album på elleve år. "Rickrolling", som i prinsippet lurer deg til å åpne en link med musikkvideoen til låta Never Gonna Give You Up fra 1987, oppsto via nettstedet 4Chan i 2007.

Rundet 50

Den britiske sangeren har nettopp rundet 50, som også har endt opp som albumtittelen på albumet som kommer 17. juni. Første singel, Keep Singing kom ut i går.


Astley, kjent for låter som det nevnte internettfenomenet Never Gonna Give You Up, Whenever You Need Somebody og Together Forever, gir nå ut et gospel-inspirert album.

Ikke til Norge med det første

50 markerer et nytt kapittel i min reise som kunstner, og en retur til musikken jeg først ble forelsket i, sier artisten.


I disse dager legger Astley ut på turne i Storbritannia. Det er per nå ikke noe informasjon hvorvidt han legger turen til Skandinavia og Norge.

Se musikkvideoen til førstesingelen Keep Singing her:


Og nei, det går ikke an å skrive sak om Astley uten å vise denne også:

ANNONCE