Nyhet

Blir Lana Del Rey Guns N' Roses' oppvarmer i USA?

Hinter om felles turné på Instagram.

Den amerikanske sangerinnen Lana Del Rey (bildet) poserer på sin egen Instagram-konto med en genser påskrevet seg selv som oppvarmer til Guns N' Roses sin nord-amerikanske turné nå til sommeren. Det var det britiske musikkmagasinet NME som først meldte om saken.

  • Den amerikanske sangeren fikk henholdsvis fire og fem stjerner her i GAFFA for sine to siste album Honeymoon og Ultraviolence.

Del Rey har tidligere skrevet låtene Axl Rose Husband og Guns and Roses, og er selverklært fan av det klassiske rockebandet. Bildet ble lastet opp etter Guns N' Roses sin Coachellaopptreden på lørdag, som også var den første konserten med bandets originale besetning på over 20 år.

Til sommeren gjenforenes gitarist Slash og bassist Duff McKagan med vokalist Axl Rose igjen, og de skal i første omgang gjøre 20 konserter i USA. Noen europeiske datoer er enda ikke offentliggjort. 


Guns N' Roses-vokalist Axl Rose har forøvrig nettopp tatt over rollen som AC/DC sin nye sanger, etter at Brian Johnson måtte trekke seg som følge av helseproblemer.

ANNONCE