Nyhet

Bethany Cosentino med sterk kritikk mot Chris Brown

Best Coast-sangerinnen mener teksten til 'Back To Sleep' er med på å opprettholde en voldtektskultur.

Med tekstlinjer som "just let me rock, fuck you back to sleep girl, don't say a word no, girl don't you talk" er det nok flere lyttere som har reagert på den snart norgesaktuelle artisten Chris Browns siste store hit Back To Sleep.

Den siste i rekken er vokalist og låtskriver i gruppa Best Coast, Bethany Cosentino, som tidligere har vært kritisk til artisten som i tillegg til en rekke store hitlåter fortsatt er mest kjent for å ha skambanket sin daværende kjæreste Rihanna i 2009.

Søndag hadde Cosentino en aldri så liten utblåsing på Twitter der hun siterte teksten og ikke bare gikk til angrep på Chris Brown, men også hele apparatet bak ham, samt en lovprisende anmeldelse av låten i musikkmagasinet Billboard.

— Dere vet allerede hva jeg synes om Chris Brown, men HVORFOR/HVORDAN kan disse tekstene være ok? Kult at en låt som opprettholder voldtektskulturen er en hit, skriver hun blant annet.

Du kan lese noen av Twitter-oppdateringene hennes her, eller gå direkte til Best Coasts Twitter-profil for å se alle hennes oppdateringer rundt temaet.

Hør Chris Brown-låta som omtales i artikkelen her:

ANNONCE