Nyhet

Axl Rose har brukket foten i forkant av helgens konserter

Uhellet er, som det ofte er, ute og Guns N' Roses-frontmannen har brukket foten før to planlagte konserter i Las Vegas.

Guns N' Roses er tilbake - og tradisjonen tro går det ikke helt smertefritt. I forkant av helgens konserter i Las Vegas har Axl Rose skadet foten sin. Han er likevel fortsatt klar for å spille, skriver Rolling Stone.

— Dette er hva som kan skje når man ikke har gjort på nesten 23 år, skrev Rose på Twitter med en sur emoji og en link til videoen i bunnen av denne artikkelen. Klippet har fått tittelen "Internal Fixation", og legen Rachel Triche, en fot- og ankelspesialist, forklarer de nærmere detaljene om sangerens skade. Ifølge Triche har Rose pådratt seg et brudd i en av knoklene i sin venstre fot. Han gikk igjennom en "open reduction internal fixation", som det så fint heter i medisinske termer, der knoklene ble satt tilbake på plass. Plater og skruer er også blitt satt inn, men beinet er fortsatt gipset.

— Han får gipsen støpt til scenebruk, tror jeg, så han fortsatt kan opptre for dere alle, tilføyer hun. Rose må likevel være oppmerksom på å ikke overbelaste sin venstre fot de neste fire ukene.


Forrige fredag overrasket Guns N' Roses da de spilte en konsert på det intime og legendariske spillestedet The Troubadour i Los Angeles. Det var første gang siden en lettere mislykket konsert i Buenos Aires 17. juli 1993 at Axl Rose, Duff McKagan og Slash delte scene sammen. Denne helgen står T-Mobile Arena i Las Vegas for tur før det gjenforente bandet er headliner på årets gigantfestival Coachella. De har også bekreftet en større turné i USA med 21 datoer denne sommeren.

Se videoklippet "Internal Fixation" her:


ANNONCE