Nyhet

Videopremiere: Ine Hoem - Lost Lovers

Bli med på en mislykket date med en av årets beste norske albumdebutanter.

— Lost Lovers er min personlige favoritt fra Angerville, så det var viktig for meg å få laget en video som løftet sangen videre ut, sier Ine Hoem til GAFFA i forbindelse med dagens videopremiere.

Hun kan fortelle mye som låta som var med på debutalbumet, som ble sluppet i februar. Albumet høstet lovord fra flere norske kritikere, og ble belønnet med fem stjerner her i GAFFA.

Lost Lovers er en sang med en fiktiv historie, som egentlig har bakgrunn i en ungdomshistorie fra virkeligheten: Jeg gikk på Hersleb ungdomsskole i Oslo, en veldig beryktet ungdomsskole på 90-tallet, og jeg var veldig forelska i skolen kuleste gutt, Quasim. Gjennom venner fikk jeg vite at han hørte på på Tupac og jeg bestemte meg for å lytte meg opp på Tupac før vi endelig skulle på date. Jeg hadde laget en liste i hodet mitt om ting vi skulle snakke om, mest av alt mange punkter om Tupac, men det falt fullstendig igjennom da Quasim sa: "Men jeg hører jo bare på techno". Så hadde vi ingenting å snakke om hele daten. Vi var kjærester i to uker og det hele var ganske mislykket. Jeg pleier å si at Lost Lovers er egentlig voksenversjonen av den historien.

Regissør Ole T. Skomsøy og produsent Yrjan Sundfør Rodrigues samarbeidet også med Hoemmusikkvideoen til This Year tidligere i år. De har følgende å si om det siste visuelle tilskuddet til Hoems katalog.

— Denne gangen ønsker vi å skape et mer spontant yttrykk ved å filme videoen i en lang tagning med Ine selv som fremfører låten. Ved å gjøre alt i en tagning fanger vi en intensitet og ekthet vi ikke kunne fått på noen annen måte. Vi føler vi har klart å skape en stemning til låten som gjenspeiler Ines sterke tilstedeværelse på scenen og som artist.

Se musikkvideoen til Lost Lovers her:

ANNONCE