Nyhet

U2-konsert i Sverige avlyst etter politiaksjon

"Jeg vil bare gå hjem."

Kaos råder i og utenfor Globen i kveld. Publikum på vei inn til U2s planlagte konsert kommer ikke inn, og de som allerede er inne må kroppsvisiteres før de får forlate lokalene.

Ifølge Aftonbladet måtte Globen evakueres grunnet et trusselbilde og politiet skal være på jakt etter en person. Det ryktes til og med at lokalet er utsatt for en bombetrussel.

— Alt personale i security går og kikker på hver eneste stol og løfter på dem. Det er som er det aller merkeligste er at vi på gulvet står igjen. Vi som har ståbillett får ikke forlate området. Det er den sykeste følelsen, jeg vil gå hjem. Jeg vil ikke være her, men vaktene står og blokkerer, sier publikummer Sussi Hökegård til avisen.

I løpet av kvelden har det også blitt rapportert om feil på billettscanningen, og at det derfor er blitt enorme køer utenfor arenaen i Stockholm.

Oppdatering: Kveldens konsert blir utsatt til 22. september.

Live Nation har nå gått ut med følgende uttalelse:

"På grunn av et sikkerhetsspørsmål måtte Ericsson Globe evakueres i kveld, og etter råd fra politiet har vi ikke annet valg enn å flytte konserten til en ny dato. Kveldens konsert med U2 flyttes dermed til tirsdag 22. september. Alle billetter til kveldens konsert er gyldige til konserten på tirsdag.
 
Vi beklagar det inntrufne og håper på forståelse fra alle fans. Sikkerheten er vår høyeste prioritet."

ANNONCE