Nyhet

Taylor Swift saksøkes

Radiovert skal ha mistet jobben grunnet tafse-anklager fra artisten.

Tidligere radiovert David Mueller fra Denver saksøker Taylor Swift. For to år siden fikk han nemlig sparken for å ha tatt på sangerens rumpe. Han nekter derimot for at hendelsen fant sted.

Ifølge Mueller selv, dro radioverten og kjæresten på konsert med Swift. Der fikk de lov til å ta et bilde sammen med Bad Blood-artisten. Etterpå tok de Swift i hånden og forlot fotoområdet.

Like etter hevdet sikkerhetsvaktene til artisten at Mueller hadde klådd på rumpen til Swift. Kjæresteparet ble deretter fulgt ut fra konsertlokalet og bannlyst for evig fra Swifts konserter, melder NME.


Nå som han har stått frem med sin versjon av historien, ønsker han å gå til sak mot Swift for det han omtaler som falske påstander som førte til at han mistet jobben sin.

Swift har til gode å kommentere Muellers ytringer. Etter alt å dømme er sangeren som folk flest ikke særlig glad i å bli tatt på uten samtykke.

For en måned siden havnet nemlig et klipp fra en annen Swift-konsert på nettet. Her kunne man se en fan strekke ut hånden og ta grep rundt benet til artisten. Det ble fort pinlig tydelig at dette var noe han burde stått over. Se hvordan det gikk for seg her:


 

A video posted by Allena (@allenavw) on

ANNONCE