Nyhet

Sea Change og Therese Aune legger ut på felles turné

De to norske nykommerne kan oppleves i fire byer denne høsten.

Både Sea Change og Therese Aune har spilt mye konserter ute i verden det siste året, men i neste måned kan de to artistene oppleves på norske scener. Sammen legger de nemlig ut på turné sammen, og de to artistene har mange lovord å komme med om hverandres musikk.

— Det kribler i magen med tanke på den forestående turnéen med Sea Change. Hun arbeider i et tåkete elektronisk landskap fullt av små detaljer som sammen vever sammen mystiske lydtepper som både fenger og beveger meg. I tillegg har hun en vakker og uttrykksfull stemme det er vanskelig ikke å bli berørt av, sier Therese Aune.

Ellen Sunde som går under det Beck-inspirerte artistnavnet Sea Change er likefullt fan av Aunes uttrykk.


— Jeg har vært fascinert av Therese Aune sin musikk i flere år! Hennes drømmende og intrikate lydlandskap som helt uanstrengt kombinerer det akustiske med det elektroniske, ligner ingenting annet. Jeg tror kombinasjonen av våre lydunivers blir en helt spesiell pakke å kunne gi publikum.

Så spørs det bare om de to artistene vil gjøre noen form for musikalsk samarbeid under turnéen de snart skal legge ut på.

— Vi vil spille eget materiale, men er ikke fremmed for at samarbeidet vil føre til ny musikk i framtiden, sier begge artistene.


Sea Change og Therese Aune kan oppleves i følgende byer neste måned:

21. oktober: TrashPop - Kristiansand
22. oktober: Dattera til Hagen - Oslo
23. oktober: Antikvariatet - Trondheim
29. oktober: Hulen - Bergen

Billetter til alle konsertene finner du via GAFFA LIVE.


Hør Sea Change med We Run her:

ANNONCE