Nyhet

Se The Libertines bli torturert i ny video

Det albumaktuelle bandet har sluppet musikkvideoen til 'Heart Of The Matter'.

The Libertines slapp tidligere denne måneden comeback-albumet Anthems For Doomed Youth, som ble belønnet med fire stjerner her i GAFFA. Nå har det gjenforente bandet offentliggjort en musikkvideo til låten Heart Of The Matter, hentet fra nevnte plate.

Musikkvideoen er regissert av den velkjente NME-fotografen Roger Sargent, som også regisserte dokumentarfilmen om bandets forrige gjenforening i 2010, og viser en blodig tortur-session hvor Pete Doherty og Carl Barât (bildet) torturerer noen uheldige fyrer, som viser seg å være dem selv. Kanskje et talende bilde på hvordan det er å være medlem i den trøblete gruppa The Libertines er, eller i alle fall pleide å være?

The Libertines har aldri vært et band som har manglet åpenhet eller tapperhet ... nesten i så stor grad at det har blitt for mye. Deres ærlighet, vennskapet deres, har blitt spilt ut i det offentlige rom, ofte med katastrofale konsekvenser. I Heart Of The Matter synger Peter og Carl om skadene og mishandlingen de har påført seg selv i løpet av årene, åpenbart overrasket over at de har overlevd så langt. Det er en renselsesprosess, en dyster, dristig og modig en. Da vi snakket om å lage videoen til sangen følte vi alle at den måtte være like ærlig for å nå målet. De foruroligende temaene kunne ikke gjemmes unna. Tvert imot, vi måtte gå rett i strupen på dem, uttaler regissøren overfor NME.


Se musikkvideoen til Heart Of The Matter her:

ANNONCE