Nyhet

Premiere: Hør andre låt fra Tellef Raabes nye EP

Hver mandag fram mot slippet pakker GAFFA opp utgivelsen et spor om gangen, og byr på premierer og premier til leserne.

12. oktober slipper Tellef Raabe sin siste EP før debutalbumet kommer våren 2016. Gymnopaedia EP består av fire spor, sanger der "monotone og melankolske melodier møter maskulin aggresjon", skal vi tro artisten selv.
 
Hver mandag fram mot slippet pakker GAFFA opp EP-en et spor om gangen, og byr på premierer og premier til leserne. Forrige uke var det premiere på låten Faye Dunaway, og nå slippes singelen 1+1+1.
 
I dag byr vi på gjestelisteplass til deg og en venn til Tellef Raabes releasekonsert for Gymnopaedia EP på Chateu Neuf i Oslo 22. oktober. For å vinne premien kan du delta i konkurransen her.
 
Om låta proklamerer Raabe følgende:

— Kjære Afrodite - dine to sønner, Anteros og Himeros, blir jeg ikke klok på. De krever vidt forskjellige ting fra meg. Anteros ber meg dyrke den gjensidige kjærligheten, mens Himeros ber meg styre utelukkende etter eget begjær. Gjør jeg som Anteros sier truer Himeros med straff, og gjør jeg som Himeros sier vet jeg at jeg får bank. Det er mye ved kjærligheten jeg ikke forstår, blant annet at også du, kjærlighetens gudinne, kan kjede meg. En ting er i alle fall sikkert, den viktigste formelen man ikke lærer på skolen er denne: ([egen alder] / 2) + 7.

Hør 1+1+1 her:


ANNONCE