Nyhet

Gabriel Rios: Det du ser er det du får

Puertoricaneren har med seg en skikkelig superhit i bagasjen når han besøker tre norske byer denne uka.

Gabriel Rios (bildet) slo for alvor gjennom med singelen Gold, som også var en del av fjorårets albumutgivelse This Marauder's Midnight. Han er opprinnelig fra Puerto Rico men deler nå tiden sin mellom Belgia og New York.

Denne uka besøker han Oslo, Bergen og Stavanger for å gjøre intime konserter på henholdsvis Parkteatret, Lille Ole Bull og Folken.

Vi tok en prat med Rios i forkant av de norske konsertene.


Hvordan har forberedelsene til denne turnéen vært?

Vi forbereder oss faktisk til norgeskonsertene ved å reise til en helt annen side av kloden. Tokyo, Japan. Vi har tre konserter der også...

Hva kan publikum i Norge forvente av konsertene?


Bare oss tre som spiller låtene. Jeg mener det er styrken i dette albumet. Det du ser er det du får. Det virket som om det fungerte fint på Slottsfjell denne sommeren.

Hva står på rideren deres?

Vi er ikke så kresne. Noen i trioen liker whisky, men det er ikke min greie. Jeg går helst for kubanske sigarer!


Hva gjør dere før dere går på scenen?

Vi varmer opp stemmene, og jeg har mitt eget lille rituale, men det er en hemmelighet... For meg er hver konsert like viktig, uansett hvor mange vi spiller for.

Hva slags musikk hører dere på i turnébussen?


Vi hører ikke på musikk. Denne gangen ser vi alle sesongene av tv-serien 'Deadwood'. Bassisten vår Ruben har ikke sett den før, men jeg ser den for tredje gang.

Gabriel Rios spiller på Parkteatret i Oslo 1. oktober, Lille Ole Bull i Bergen 2. oktober og Folken i Stavanger 3. oktober.


ANNONCE