Nyhet

Videopremiere: Ida Stein - Are We Changing

Vill og vakker vestlandsnatur i det norske talentets første musikkvideo.

Det er to år siden GAFFA plukket ut Ida Stein (bildet) som månedens demoartist. Og siden har den talentfulle artisten brukt tiden godt på nytt materiale. Tidligere i år slapp hun endelig sin andre EP Changing (krever Spotify-abonnement), og i dag kan vi stolt presentere verdenspremieren på musikkvideoen til låta Are We Changing hentet fra nevnte utgivelse.

— Dette er min aller første musikkvideo, og jeg er veldig takknemlig for å ha fått jobbe med Elise Gulestøl, som er en utrolig talentfull regissør og fotograf. Jeg oppdaget henne da hun ville bruke én av mine tidligere utgivelser til en fashion-video. Ble fascinert øyeblikkelig da jeg fikk se arbeidet hennes og håpet hun ville slenge seg på en musikkvideo også. Filmingen gjorde vi ulike steder i Sogn og Fjordane. Vi var blant annet på Refviksanden som er kåret til Norges fineste sandstrand. Her skulle vi få oppleve noe av det mest ekstreme vi har sett maken til av vær og vind, sier Ida Stein til GAFFA.

— På grunn av været denne dagen, hadde vi blant annet store vanskeligheter med båten vi har med i videoen og det var svært utfordrende for Elise å få stødige opptak. Vi var nære å måtte gi opp, men med hjelp fra noen lokale til å håndtere båten, fikk vi etter hvert det vi trengte av opptak på Refviksanden også.


Are We Changing er i likhet med hennes tidligere utspill skrevet i samarbeid med produsent og komponist Lars Sparby og kan tolkes på forskjellige måter, men ifølge artisten selv er teksten først og fremst inspirert av historier fra andre verdenskrig.

— Da jeg skrev den, var jeg inspirert av historier jeg har blitt fortalt med opplevelser fra andre verdenskrig, kontra ting som skjer i dag, som kommer tettere og tettere innpå oss. Jeg synes videoen får frem noe av det jeg selv føler at låta formidler også. Hva det er, kan enhver få tolke selv.

Se musikkvideoen til Are We Changing her:

ANNONCE