Nyhet

The Vaccines: Hvis ikke det blir svett stemning er det et dårlig tegn

Vi har snakket med britene som spiller sin første konsert i Oslo på fem år rett over helgen.

The Vaccines (bildet) spiller i Oslo rett over helgen. Det britiske bandet har siden forrige besøk i byen fulgt opp debutalbumet What Did You Expect From The Vaccines? med Come Of Age og årets English Graffiti.

I tillegg har bandet de siste årene varmet opp for store navn som The Rolling Stones, Arcade Fire, Muse og The Stone Roses, men de hører selvfølgelig hjemme på en intim klubbscene som John Dee.

Vi har tatt en rask prat med frontmann Justin Hayward-Young i forkant av mandagens konsert i Oslo.


Hvordan har dere forberedt dere til konserten?

Med et strengt treningsregime, helsekost og steroider. Jeg kjøpte en vinterfrakk også, det er omtrent det eneste jeg har rukket å gjøre. Vi har spilt låter på denne turnéen som vi aldri har spilt før, så vi har brukt tiden rundt lydsjekkene til å lære oss dem skikkelig.

Hva kan publikum forvente av konserten i Oslo?


Hvis ikke det blir svett stemning er det et dårlig tegn. Vi sitter jo hele dagen og venter på å få spille den ene timen, så dersom den timen ikke er intens nok til å gjøre opp for de 23 andre timene i døgnet, skuffer vi oss selv. Det er fem år siden forrige gang vi spilte i Oslo, så vi er temmelig spente.

Hva står på raideren deres?

De vanlige tingene... Sprit, kål og kattunger.


Hva gjør dere vanligvis før dere går på scenen?

Vi hører på musikk. Vi henger sammen slik at det blir en kollektiv energi i bygget. Vi spiller også på instrumentene våre, for da er vi allerede giret opp når vi entrer scenen. Resten er NSFW(!).

Hva hører dere på i tourbussen?


Så mye forskjellig. I dag har vi lyttet til Skepta, Young Thug, Future og Nancy Sinatra.

The Vaccines spiller på John Dee i Oslo 19. oktober.


ANNONCE