Nyhet

Rockumentary: The Cheaters på Dunajam

Det norske rockebandet spilte en av sine mest minneverdige konserter på en hemmelig festival på Sardinia.

Tidligere i sommer spilte The Cheaters på en svært uvanlig festival på den italienske øyen Sardinia. Dunjam, som arrangementet kalles, beskriver seg selv som en bursdagsfest eller en piknik, hvor mennesker samles over musikalske innslag fra alle verdenshjørner. 

Med en maksgrense på 150 deltakere, er det en lang venteliste for å være med som publikum. I den rette hippie-ånden får de beskjed om hvor festivalen avholdes rett før første tone spilles, og deltakerne reiser sammen til spillestedet i form av en moderne pilgrimsferd.

I tillegg til å ikke vite hvor arrangementet avholdes, vet de heller ikke hvilke band og artister som spiller. Dermed kan man som deltaker forvente en hel del overraskelser. En av årets overraskelser var The Cheaters.

Bandet valgte å dokumentere reisen sin til Dunjam i form av en rockumentary – en reinspikka rockedokumentar. Her får man følge gutta til en av verdens mest hemmelighetsfulle festivaler.

Selv omtaler de konserten som den kuleste de noensinne har spilt. Se hvordan det gikk for seg her:

The Cheaters er aktuelle med singelslipp før jul og albumutgivelse våren 2016. I løpet av høsten legger bandet ut på en miniturné. 9. oktober gjester de Blårock i Tromsø, 10. oktober besøker de Revolver i Oslo og 31. oktober avslutter de turneen ved RIP i Porsgrunn.

ANNONCE