Nyhet

Red Hot Chili Peppers headliner Roskilde Festival 2016

Klarer de å rette opp inntrykket fra deres forrige konsert på den danske festivalen?

Red Hot Chili Peppers (bildet) headliner neste sommers Roskilde Festival i Danmark. Det bekrefter festivalen i en pressemelding i dag.

— Vi har lenge ventet på å høre noe nytt fra Red Hot Chili Peppers. Ryktene om at de har begynt å spille sammen igjen har versert en stund, og vi er utrolig glade for at de viser seg å stemme. Forventingene til deres nye materiale er skyhøyt, og vi ser frem til en rødglødene energifest på den Orange Scene til sommeren, sier programsjef Anders Wahrén i Roskilde Festival.

Bandet er kjent for sin sammenblanding av funk, rock og hip-hop, og har gitt ut store hits som Give It Away, Scar Tissue, Under The Bridge og Californication. De jobber for tiden sammen med produsent Danger Mouse på et nytt album som slippes i 2016. Dette blir deres 11. studioalbum og følger opp 2011-utgivelsen I'm With You.


Red Hot Chili Peppers var sist headlinere på den danske festivalen i 2007. Den gang fikk de mye kritikk for en relativt uinspirert konsert. Kan de gjøre opp for seg denne gangen?

Roskilde Festival 2016 finner sted fra 25. juni til 2. juli 2016. Billetter legges ut for salg i november.


ANNONCE