Nyhet

Premiere: Hør fjerde og siste låt fra Tellef Raabes nye EP

Hver mandag fram mot slippet har GAFFA pakket opp utgivelsen et spor om gangen. Nå er vi kommet til veis ende.

12. oktober slipper Tellef Raabe sin siste EP før debutalbumet kommer våren 2016. Gymnopaedia EP består av fire spor, sanger der "monotone og melankolske melodier møter maskulin aggresjon", skal vi tro artisten selv.

Hver mandag fram mot slippet pakker GAFFA opp EP-en et spor om gangen, og byr på premierer og premier til leserne. For tre uker siden var det premiere på låten Faye Dunaway, deretter fugte 1+1+1 og forrige ukes Mould etter.

I dag slipper vi endelig den fjerde og siste låten fra EP-en, nemlig Colours.


Tellef Raabe skriver selv følgende kommentar til låten:

"Grønn er en fin farge. Grønt er skjønt, som det jo heter. At noe er grønt betyr likevel ikke at det vokser eller blomstrer. Er noe som ikke blomstrer godt nok? Kan man være emosjonelt knust, uten å føle verken sinne eller sorg? Hvor mørk kan en farge bli før den er svart? Er en farge i et mørkt rom uten belysning fremdeles en farge?"

De fire siste mandagene har GAFFA sendt lesere som har deltatt i konkurransene på konsert, gitt bort t-skjorter og handlenett og delt ut en eksklusiv stuekonsert med Tellef. Nå som vi har kommet til veis ende er det selvfølgelig en rykende fersk vinyl av Gymnopaedia EP som kan vinnes.


For å delta må du ha kjærlighetssorg, og vite hvilken by Tellef Raabe bor i.

a) Oslo
b) Trondheim
c) Ålesund
d) Bergen
e) Bodø

Send en mail til [email protected] for å være med i konkurransen. Merk mailen "Tellef Raabe".


Hør Colours her:

ANNONCE