Nyhet

Ny streamingrekord for Ed Sheeran

Sjarmerende rødtopp gjør det igjen!

Ed Sheeran (bildet)har satt ny streamingrekord. Som den første låten i verden er hans sjelfulle ballade Thinking Out Loud blitt streamet hele 500 millioner ganger på Spotify. Det viser Spotifys siste rapport, som samtidig avslører at norske lyttere er gale etter den britiske singer/songwriteren. Norge kommer på andre plass på listen over landene hvor det blir lyttet mest til Ed Sheerans låter pr bruker - kun slått av Danmark.

For å feire Ed Sheerans globale popularitet har Spotify laget en Sheerio Index – et musikalsk kart som reflekterer hvor mange og hvor store fans artisten har i de forskjellige landene. Og det er altså her Norge kommer på andre plass bak Danmark, men foran Singapore, Sverige og Storbritannia.

The Sheerio Index kan interesserte sjekke hvor mye det lyttes til artisten i resten av verden, og man kan klikke på de forskjellige landene for å høre dets favorittlåter av Sheeran.

— Jeg er utrolig glad for å høre at Thinking Out Loud har fått en halv milliard avspillinger på Spotify. Det å bli den første artisten som har nådd denne milepælen er helt fantastisk. Tusen takk til alle som har brukt denne sangen som sin bryllupssang, lagt den til i en spilleliste eller brukt den til å sjarmere en annen inn i en Netflix and Chill-situasjon, sier Sheeran selv i en pressemelding via Spotify.

Tilbake i april ble den sjarmerende rødtoppen også den andre artisten som hadde oppnådd to milliarder streaminger via tjenesten. Den første som klarte den bragden var Eminem.

Få et gjenhør med låten her:

ANNONCE