Nyhet

GAFFA.dk/no/se runder 100.000 nyheter, anmeldelser og artikler

De tre skandinaviske musikknettstedene passerer i felleskap en viktig digital milepæl.

De tre skandinaviske musikksidene GAFFA.dk, GAFFA.no og GAFFA.se har i felleskap passert en digital milepæl. De sidene har nemlig nå sammen publisert 100.000 nyheter, anmeldelser og artikler. Artikkel nummer 100.000 er denne historien om Jyske Bank Boxens fem års jubileum, som netopp er publisert på vår danske side.

Den første artikkelen på GAFFA.dk med det nåværende publiseringssystemet ble publisert for presis 15 år og én dag siden, og handlet om Pulp. Les artikkelen her.

GAFFA.dk åpnet allerede i 1995, men først i år 200 begynte vi å servere daglige nyheter, artikler og anmeldelse. I mars 2010 åpnet den svenske søstersiden GAFFA.se, og i oktober 2011 gikk norske GAFFA.com på nett, også med daglige nyheter, artikler og anmeldelser. I fjor skiftet GAFFA.com navn til GAFFA.no.

Hvis du ikke vet hva du skal finne på i helgen så er det med andre litt lesestoff å gå igjennom.

Det fysiske GAFFA-magasinets omfattende artikkelarkiv helt tilbake fra begynnelsen i 1983 inngår for øvrig ikke blant de 100.000 artiklene - hvor mange artikler det finnes her, har vi ikke tall på, men du kan lese alle her.

GAFFA ønsker å takke våre mer enn 300.000 månedlige lesere, som har lest artiklene gjennom årene. Det er for deres skyld vi skriver! Og vi sier takk til de mer enn 100 skribentene som har skrevet dem, nåværende som tidligere.

Vi ser frem til å gi dere de 100.000 neste artiklene. Riktig god leselyst!

ANNONCE