Nyhet

Fans utestengt fra Instagram etter Janet Jackson-konsert

Behold mobilen i lomma om du skal se Janet Jackson i Oslo neste år.

28. april 2016 gjester Janet Jackson (bildet) Norge og Oslo Spektrum, men har du tenkt å ta turen kan det være lurt å beholde mobiltelefonen i lomma under konserten.

TMZ rapporterer nemlig om at flere fans som har publisert bilder og videoer fra konsertene på hennes pågående turné har fått brukerkontoene sine på bildedelingsapplikasjonen Instagram slettet grunnet brudd på opphavsrettigheter. Dette skal også ha skjedd med brukere som kun har publisert stillbilder fra konsertene, skriver Page Six.

Artisten, som denne måneden slapp comeback-albumet Unbreakable til delte meninger blant kritikerne, har tidligere på turnéen også fått negativ oppmerksomhet for kontraktene pressefotografene har blitt bedt om å skrive under på før konsertene.

Ifølge det anerkjente fotografinettstedet Petapixel får pressefotografene kun fotografere fra miksebordet ute i salen i opptil 30 sekunder(!) av den første låten under konsertene på denne turnéen. I tillegg innebærer kontrakten at alle rettigheter til bildene tilfaller artistens management og at ingen aviser eller magasiner kan publisere bilder fra konserten før bildene er blitt godkjent av artistens management.

Kanskje litt vel strengt, Janet?

ANNONCE