Nyhet

Adele med nye avsløringer rundt kommende album

Skrev åpent brev til fansen.

Adele har i dag skrevet et åpent brev til sine fans og lagt det på det ut på Twitter og Facebook. I brevet bekrefter hun at hennes kommende album får tittelen 25. Hun beklager samtidig for den lange ventetiden siden hennes forrige album 21.

Det har lenge florert rykter som at Adeles neste album ville følge i fotsporene til hennes to første album 19 og 21, som er titulert etter den alderen hun hadde da hun skrev og spilte inn musikken.

I det åpne brevet skriver Adele også om hvordan hun som barn alltid ville være eldre enn hun var. Hun forteller også om sin manglende evne til å leve i nuet. Hun beskriver det kommende albumet som en gjenforening. "Mitt siste album 21 var en break up-plate, og hvis jeg skal sette en merkelapp på denne her, ville jeg kalt det en gjenforeningsplate. Jeg blir gjenforent med meg selv. Innhenter det tapte. Gjør opp for alle ting jeg gjorde, og ikke gjorde. 25 handler om å lære den personen jeg er blitt å kjenne. Og jeg er lei for at det tok så langt tid, men dere vet, livet skjedde".


Albumet er ventet i neste måned, men dette er ennå ikke bekreftet.

Hør Adeles låt Someone Like You fra salgsuksessen 21 her:


ANNONCE