Nyhet

Video: Se Adele lure Adele-imitatorer

Den albumaktuelle sangerinngen stilte opp til audtion for Adele-imitatorer i forkledning. Ikke et øye var tørt etterpå.

Adele (bildet) har stor humor, og det viser hun for alvor i en morsom video fra BBC hvor hun kler seg ut og deltar i en audition for Adele-imitatorer. Se videoen i bunnen av artikkelen.

Det er da også vanskelig å gjenkjenne sangerinnen som er blitt sminket ugjenkjennelig med falsk nese, hake og lepper. Hun spiller sin rolle fullt ut og later til og med som om hun blir så nervøs av hele hennes audition nesten går skeis.

De intetanende auditiondeltakerne blir mildt sagt overrasket når Adele for alvor begynner å utfolde seg på scenen. Ja, her blir det både tårer og latter.


Fredag slapp Adele sitt tredje album 25, og GAFFAs anmelder Aslaug O. Klaussen ga albumet fire stjerner.

Hun skrev blant annet:

Adele er utvilsomt en av popens sterkeste stemmer. Det er lett å bli imponert. Hun står i tillegg som co-writer på samtlige, sødmefylte spor. Tematikken er hjerte/smerte, forslitt og dessverre fortalt med alvorets banaliteter. En kan kanskje bære over med forutsigbare tekstlige vendinger, all den tid vokalprestasjonen er storstilt, og timet for - og i - en hver emosjon. Verre er det når også arrangementene gjenspeiler noe av den samme forutsigbarheten.


Se den rørende og morsomme videoen her:

ANNONCE