Nyhet

Tiësto også til Oslo og Bergen

Den verdenskjente DJ'en skulle i utgangspunktet kun spille tre intime shows i Tromsø, Bodø og Trondheim. Nå er turnéen utvidet.

For noen uker siden ble det klart at Tiësto (bildet) denne vinteren ville legge ut på en eksklusiv klubbturné i Norge under navnet The Northern Lights Tour. Konserter ble satt opp på Clarion Brattøra i Trondheim 7. januar, Bodø Spektrum 8. januar og The Edge i Tromsø 9. januar.

Nå er det klart at det også blir muligheter for hovedstadens og Bergens Tiësto-fans å få en intim opplevelse med stjernen. Han legger nemlig til to ekstradatoer på Sentrum Scene i Oslo og USF Verftet i Bergen i dagene før turnéen egentlig skulle startet i Trondheim.

Tiësto har alltid næret en kjærlighet for Nord-Europa, og hadde i utgangspunktet gjort plass til kun tre eksklusive show, i Trondheim, Bodø og Tromsø. Etter enorm pågang solgte de tre showene ut på kort tid. Han bringer derfor turnéen litt lenger sør, men eksklusiviteten er den samme - Tiësto vil kun gjøre intime klubbshow, og vil besøke Sentrum Scene i Oslo 5. januar, skriver Rockefeller i en pressemelding.


Billettsalget til begge konsertene starter i morgen (fredag) klokken 09:00, og du finner som alltid billetter via GAFFA LIVE.

Her kan du se Tiëstos opptreden på Amsterdam Music Festival tidligere i høst:


ANNONCE