Nyhet

Adeles '25' er allerede årets mest solgte album

Går for nye rekorder.

Det har bare gått fire dager siden Adele slapp albumet 25, men allerede er albumet årets mest solgte i USA, skriver Billboard.

Ifølge Nielsen Music hadde albumet i løpet av de tre første dagene det var i salg blitt solgt 2.3 millioner ganger, og går dermed forbi Taylor Swift som har solgt 1.76 millioner kopier av 1989 i år (totalt har Swift solgt 5.42 millioner kopier av albumet som ble sluppet i 2014).

Adeles forrige album 21 ble det mest solgte albumet i statene både i 2011 og i 2012, så det kommer kanskje ikke som noen stor overraskelse at også 25 ser ut til å bli en salgsuksess.

GAFFAs anmelder Aslaug O. Klaussen ga albumet fire stjerner i sin anmeldelse forrige uke.

Hun skrev blant annet:

Adele er utvilsomt en av popens sterkeste stemmer. Det er lett å bli imponert. Hun står i tillegg som co-writer på samtlige, sødmefylte spor. Tematikken er hjerte/smerte, forslitt og dessverre fortalt med alvorets banaliteter. En kan kanskje bære over med forutsigbare tekstlige vendinger, all den tid vokalprestasjonen er storstilt, og timet for - og i - en hver emosjon. Verre er det når også arrangementene gjenspeiler noe av den samme forutsigbarheten.

Se Adele fremføre låten When We Were Young her:

ANNONCE