Nyhet

Ozzy Osbourne inviterer Bill Ward til et siste Sabbath-show

Det ikoniske tungrockbandet vil spille sin aller siste konsert i Japan senere i år.

I november i fjor bekreftet frontmann Ozzy Osbourne at Black Sabbath var inne i deres siste år som band. Nå melder Spin at originaltrommis Bill Ward, som droppet ut av deres siste gjenforening etter en krangel om det økonomiske aspektet, er blitt invitert til å delta på det som blir bandets aller siste konsert noensinne.

Ifølge magasinet vil Black Sabbath gå ned i historien etter konserten på Ozzfest Japan 22. november.

For tre år siden, like etter at bandet hadde annonsert sin siste gjenforening, la de store turnéplaner som inkluderte konserter i Bergen og Oslo. På grunn av kreftdiagnosen til gitarist Tony Iommys ble ikke disse konsertene gjennomført, og Ozzy Osbourne endte dermed opp med å dekke over turnédatoene som Ozzy & Friends, en utvidet bandbesetning som inkluderte Guns N' Roses-gitarist Slash, i tillegg til Zakk Wylde og Sabbath-bassist Geezer Butler.

Det var først året etter, i 2013, at Norge fikk besøk av tungrocklegendene fra Birmingham (for første gang siden 2005), den gang var Telenor Arena stedet. Vår anmelder mente bandet fortsatt var i fyr og flamme etter alle disse årene:

"God is Dead og avsluttningslåta Children of the Grave får virkelig opp temperaturen blant fansen, og vokalen til Ozzy er også på topp. (...) Da kan det jo ikke bli bedre enn at Black Sabbath avslutter en perfekt søndagskveld med en av rockehistoriens største låter Paranoid med Sabbath Bloody Sabbath som intro". 

Anmeldelsen endte opp på intet mindre enn fem stjerner. Du kan lese hele her.

Det er enda ikke kommet noen bekreftelse på at Bill Ward tar i mot tilbudet fra Osbourne, og det er heller ikke bekreftet at Black Sabbath spiller noen konserter før Ozzfest Japan, som arrangeres utenfor Tokyo. Enn så lenge kan vi vel kanskje håpe på en siste konsert i Norge også, og gjerne med alle fire originalmedlemene på scenen.

ANNONCE