Nyhet

Muse-fansen kan benke seg foran YouTube i kveld

Matt Bellamy & co slipper sin nye singel kl 19.

Muse (bildet) har lenge bygget opp forventningene mot deres kommende album. Blant annet gikk vokalist Matt Bellamy ut tidligere denne måneden og fortalte at førstesingelen fra albumet var for drøy til å kunne spilles på radio.

I går kveld ble det bekreftet at Drones, bandets syvende album, slippes 8. juni.

Den første offisielle singelen fra albumet blir Dead Inside, som utgis i slutten av denne måneden. Men allerede senere i dag kan du høre den første smakebiten fra albumet, nemlig Psycho, som blir tilgjengelig via Muses offisielle YouTube-kanal kl. 19 i aften.


Ifølge pressemeldingen fra bandet sier Bellamy selv følgende om tittelen på det kommende album:

"For meg er Drones metaforiske psykopater, som muliggjør psykotisk adferd. Verden er styrt av droner, som bruker droner til å gjøre oss alle til droner. Albumet undersøker menneskets reise fra overgivelse og tap av håp, til indoktrineringen av systemet for å bli en menneskelig drone, til dets endelige løsrivelse fra sine undertrykkere."

Sammen med nyhetene om albumet ble det klart at Muse legger ut på en stor turné i Storbritannia, men bandet er allerede for lengst bekreftet til våre trakter i sommer. De spiller nemlig på Roskilde Festival i Danmark i juli.


Låtlisten til Drones følger her:

01. Dead Inside
02. [Drill Sergent]
03. Psycho
04. Mercy
05. Reapers
06. The Handler
07. [JFK]
08. Defector
09. Revolt
10. Aftermath
11. The Globalist
12. Drones

Se bandet fremføre Knights Of Cydonia i Roma for to år siden her:

ANNONCE