Nyhet

Tilbake i studio

GAFFA.no - alt om musikk.

Gode nyheter til Muse-fansen.

Tidligere i år lovet den britiske trioen et eksperimentelt nytt album, og i en ny video sluppet på Instagram-kontoen til vokalist Matt Bellamy i natt får vi bekreftet at han, bassist Chris Wolstenholme og trommeslager Dominic Howard er tilbake i studio for å jobbe med oppfølgeren til 2015-albumet Drones.

— Så langt er det veldig blandet. Det er veldig annerledes sammenlignet med det forrige albumet, det er sikkert. Det forrige albumet var veldig rock, gitar og riff. Dette låter ikke slik i det hele tatt. Det er definitivt mer eksperimentelt, det er mer rare synther og ting vi har rotet rundt med, kunne Howard informere da bandet gjestet Beats 1 tilbake i februar.


LES OGSÅ: Guns N' Roses-manager raser mot «uvitende» fans.

...og basert på videoen som nå er ute på bildedelingstjenesten kan vi i hvert fall skrive under på at dette blir eksperimentelle saker. Se videoen nedenfor.

Artikkelen fortsetter under videoen.


 

Dom goes tribal

Et innlegg delt av Matt Bellamy (@mattbellamy)


Låta og musikkvideoen Thought Contagnion ble sluppet i vinter, og var tilsynelatende det andre sporet ut fra den britiske trioens kommende album. I fjor vår slapp bandet låta Dig Down.

LES OGSÅ: Norsk trio skamroses i britisk musikkpresse.

Muse har ellers ikke mange konserter planlagt for sommeren. En håndfull festivaldatoer er annonsert, men bandet vil tilsynelatende prioritere å bruke tiden fremover i studio. Forhåpentligvis kan fansen få høre en ny fullengder fra gutta allerede i løpet av 2018.


ANNONCE