Nyhet

- Mer som en fiksjonsfilm enn en musikkvideo

Thomas Dybdahl & In The Country (feat. Monica Heldal) med spenstig video til den ferske låten 'O'.

Tidligere denne måneden slapp Thomas Dybdahl (bildet) sammen med In The Country en selvtitulert EP, som fikk hele fem stjerner her i GAFFA. Vår anmelder fremhevet blant annet låten O, hvor Monica Heldal er med som gjestevokalist.

Nå er musikkvideoen til nevnte låt ute. Den er regissert av Fredrik S. Hana, som tidligere har stått bak flere musikkvideoer for både Dybdahl, Kvelertak, Årabråt og Haust, i tillegg til en fin stripe kortfilmer.

Han kan fortelle at han fikk ganske frie tøyler når han skulle lage musikkvideoen, som er spilt inn i Stavanger og Klepp.

— I tillegg til å lage en litt annerledes video, ønsket jeg å lage noe som opererte i en gråsone mellom hva som er relaterbart og hva som er fjernt. Jeg ville tilnærme meg prosjektet mer som en fiksjonsfilm enn en musikkvideo, men allikevel lage noe som passet tonen i låten - som er både optimistisk, mørk og tvetydig. Thomas ga meg tillit til å gjøre hva jeg selv følte var riktig, og jeg fikk en mulighet til å dukke ned i en uortodoks referanse-godtepose hvor både Shinya Tsukamoto, Toshiaki Toyoda og Koen Mortier var viktige inspirasjoner, sier regissøren.

Se musikkvideoen til O her:

ANNONCE