Nyhet

McCartney sørger for utsolgt Roskilde-lørdag

Nyheten om at The Beatles-stjernen gjester den danske festivalen har fått fart på billettsalget.

I forrige uke kom nyhetene om at Paul McCartney skal spille et par utvalgte konserter i Europa til sommeren. Stoppestedene på den europeiske delen av hans Out There-turné inkluderer konserter i Oslo, Stockholm og ikke minst en storkonsert på Roskilde Festival i Danmark, McCartneys første festivalopptreden på mange år.

Nyheten om Roskilde-konserten har ført til at festivalen i dag kan melde at alle dagsbillettene til lørdagen (4. juli) har blitt revet vekk.

— Billetsalget går riktig bra. Dette er blant de tre bestselgende årgangene av festivalen så lang, og vi kan allerede nå fortelle at dagsbillettene til lørdagen, når Paul McCartney spiller, er utsolgt. Selv om vi ikke har offentliggjort hele programmet ennå, går salget av ukespass også riktig godt. Vi er glade for tiden, uttaler Roskilde Festivals talskvinne, Christina Bilde.

I morgen klokken ni startet billettsalget til The Beatles-legendens eneste konsert i Norge. Det skjer på Telenor Arena i Oslo 7. juli, og billetter skaffer du via GAFFA LIVE.

Vi varmer opp med en låt som forhåpentligvis blir å høre i Telenor Arena denne sommerdagen:

ANNONCE