Nyhet

Gene Simmons kritiserer The Rolling Stones og U2s uærlige konserter

...men KISS-demonen liker Rihannas samarbeid med Kanye og Macca.

KISS-bassist Gene Simmons (bildet) kritiserer store band som The Rolling Stones og U2 for å være uærlige med tanke på hvor mye av musikken som fremføres på store konserter som er forhåndsinnspilt.

I et nytt intervju med australske News.com.au kunne han fortelle at han har store problemer med artister og band som tar seg godt betalt for konserter uten å opplyse om hvor mye av musikken som faktisk er spilt inn på forhånd. Han tok sågar til orde for at konsertbilletter burde merkes på samme måte som matprodukter merkes med ingredienser.

— Det er ingen med en synheziser på scenen under våre konserter. Ingen sampling på trommene. Ingenting. Det er veldig få band som gjør det slik nå - AC/DC, Metallica og oss. Jeg kan ikke en gang si det samme om U2 og The Rolling Stones. Det er veldig få som ikke bruker backingtracks i dag, sa bassisten.

Han tok seg også tid til å diskutere Rihannas mye omtalte låtsamarbeid med Kanye West og Paul McCartney, FourFiveSecond, en låt han faktisk liker i motsetning til popstjernens tidligere materiale.

KISS, som for tiden består av Simmons, Paul Stanley, Eric Singer og Tommy Thayer, slapp i 2012 albumet Monster. I januar samarbeidet de også med den japanske popgruppen Momorio Clover Z.

Det låter ca. sånn som dette:

ANNONCE