Nyhet

Video: Tellef Raabe - Dear Aphrodite

Tinder, moderne seksualitet og tomhet på Nygårdshøyden.

Tellef Raabe (bildet) er endelig klar med musikkvideo til singelen Dear Aphrodite. Videoen er filmet på Nygårdshøyden, og inkluderer dermed velkjente scener for alle som har tilbrakt studietiden i Bergen. I tillegg kan den skilte med en cameo fra professor Frank Aarebrot som synger med foran tilsynelatende uinteresserte studenter.

Dear Aphrodite er en kommentar om moderne seksualitet. Alt er lov, og det er fint. Er det likevel slik at man mister noe på veien? spurte Raabe selv i en pressemelding da singelen ble sluppet i midten av mars. Til NRK P3, som hadde premiere på musikkvideoen tidligere i dag, uttalte han blant annet: "Jeg forsøker vel å problematisere Tinderkulturen, som jeg selv er en del av".

Overfor GAFFA utdyper Raabe også hvorfor han valgte å filme musikkvideoen på Nygårdshøyden i Bergen.


— Teksten i låten er personlig, så det var naturlig å filme scenene på Høyden, der jeg bor, jobber og studerer. Forelesningssalen det er filmet i er den samme som jeg sitter i hver uke, forteller han.

Raabe er opprinnelig fra Ålesund, men har bodd i Bergen de siste årene. Han jobber for tiden med debutalbumet som skal gis ut av Riot Factory.

Se musikkvideoen til Dear Aphrodite her:

ANNONCE