Nyhet

Taylor Swift ute med ny video - med en rekke stjernegjester

Opplev Kendrick Lamar, Ellie Goulding, Selena Gomez og mange flere i den actionspekkede musikkvideoen til 'Bad Blood'.

Taylor Swift har lansert sin nye musikkvideo til låta Bad Blood. Videoen byr på en lang rekke gjestestjerner, blant andre Selena Gomez, Kendrick Lamar, Ellie Goulding, Paramore-frontkvinne Hayley Williams, skuespillerne Jessica Alba og Lena Dunham og modellene Karli Kloss, Cara Delevingne og Cindy Crawford. Se videoen i bunnen av artikkelen.

Musikkvideoen viser Taylor Swift i både kampsportsscener og i kickboksing mot henholdsvis Selena Gomez og Karli Kloss, før vi ser Swift som leder av en kvinnebande, og Kendrick Lamar som rapper to nye vers i låten. Videoen er regissert av Joseph Khan, som blant annet har laget musikkvideoer for Eminem og Britney Spears og mottatt en Grammy for videoen til Eminems Without Me fra 2002.

Swift har tidligere fortalt det amerikanske magasinet Rolling Stone at hun har skrevet om en berømt sangerinne i Bad Blood, men navnet på denne vil hun ikke røpe. 


"I årevis var jeg aldri sikker på om denne sangerinnen og jeg var venner eller ei" uttalte Swift og føyet til: "Hun kunne komme bort til meg under flere prisutdelinger og si noe, før hun gikk igjen og jeg tenkte 'er vi venner, eller har hun akkurat gitt meg den verste fornærmelsen i hele mitt liv?'"

I tillegg skal denne personen, ifølge popstjernen selv, ha forsøkt å hyre inn en rekke mennesker som ellers jobbet for Swift og slik sett ha forsøkt å sabotere en av hennes turnéer.

Ut ifra disse uttalelsene har mange internettbrukere gjettet at låta handler om Katy Perry. De to popstjernene har begge dated John Mayer, og i fjor mistet Taylor Swift en av sine dansere til Katy Perry midt under sin tredje verdensturné. Da Bad Blood først kom ut skrev Perry også "Vær oppmerksom på Regina George i fåreklær" på Twitter. Regina George er for øvrig navnet på den slemmeste jenten i tenåringsfilmen "Mean Girls" fra 2004.


Musikkvideoens medvirkende er som følger – ifølge Swift har hver medvirkende selv valgt deres rolle og dennes navn:

Taylor Swift som Catastrophe
Selena Gomez som Arsyn
Karlie Kloss som Knockout
Kendrick Lamar som Welvin Da Great
Martha Hunt som HomeSlice
Jessica Alba som Domino
Serayah som Dilemma
Lena Dunham som Lucky Fiori
Hailee Steinfeld som The Trinity
Ellie Goulding som Destructa X
GiGi Hadid som Slay-Z
Hayley Williams som The Crimson Curse
Zendaya som Cut-Throat
Lily Aldridge som Frostbyte
Ellen Pompeo som Luna
Mariska Hargitay som Justice
Cara Delevingne som Mother Chucker
Cindy Crawford som Headmistress 


ANNONCE