Nyhet

Paul McCartney var tiltenkt rolle i Friends

Den norgesaktuelle The Beatles-legenden dukket nesten opp i den ikoniske 90-tallsserien, forteller castingansvarlig.

Paul McCartney (bildet) dukket nesten opp i den amerikanske tv-serien "Friends" - eller "Venner For Livet", som var navnet serien gikk under i Norge - tilbake i 1998.

Under et intervju med Huffington Post avslørte nylig castingansvarlig på den ikoniske 90-tallsserien Leslie Litt at serieskaperne ønsket å se The Beatles-legenden i rollen som Ross Gellers vordende svigerfar i dobbeltepisoden som rundet av seriens fjerde sesong. Disse episodene ble som kjent spilt inn i London, og handlet om bryllupet mellom Ross og britiske Emily Waltham.

Ifølge Litt var McCartney takknemlig over å ha mottatt tilbudet, men likevel travelt opptatt på sin kant i perioden innspillingene skulle finne sted. Skuespiller Tom Conti endte opp med å gestalte rollen.


McCartney legger turen innom Oslo den første uken i juli, men i helgen som var gikk startskuddet for hans europeiske turné - som også inkluderer en opptreden på sommerens Roskilde Festival i Danmark. Vår danske søsterredaksjon var på plass i O2 Arena i London for å sjekke ut turnéformen til 72-åringen, og kunne melde om en legende i storform. Konserten fikk full pott og seks stjerner av seks mulige over hos GAFFA Danmark.

Du kan lese hele konsertanmeldelsen her.

Vi teller ned til konserten i Oslo med denne klassikeren:

ANNONCE