Nyhet

Morrissey: Jeg var død i ni minutter

Den britiske artisten ble matforgiftet og døde, ifølge eget utsagn.

Morrissey (bildet) har flere ganger vært åpen omkring sin helse, men nå avslører den tidligere The Smiths-frontmannen også at han i 2013 var død i ni minutter. Det skriver NME.

Under sin turné i Sør-Amerika havnet Morrissey på sykehus med matforgiftning, noe som også medførte at han måtte avlyse flere konserter:

— Jeg er alltid glad for å besøke Sør-Amerika, selv om jeg under mitt siste besøk fikk matforgiftning i Peru og offisielt var død i ni minutter. Det var morsomt, sier han til den britiske musikkblekken.


I fjor fortalte han også om sin kamp mot kreften.

Morrissey har alltid hatt et særlig talent for å avlevere kontroversielle budskap. Det siste er at han har beskyldt den amerikanske presidentetn Barack Obama for å være hvit på innsiden, fordi han etter sangerens utsagn ikke støtter den svarte befolkningen i landet. Og da Irland nylig ga homofile rett til å gifte seg gratulerte han landet, men fulgte opp med en oppfordring om å også forby pelsfarmer slik at landet endlig kunne komme inn i det 21. århundrede for alvor.

Sangeren har selv vært vegetarianer siden han var 11 år.


Til tross for dagens makabre nyhet kan man ikke unngå å tenke seg at ni minutter i dødsriket må ha vært den ultimate inspirasjonen for låtskriveren Morrissey.

Hør Morrissey med I'm Throwing My Arm Around Paris her:

 
ANNONCE