Nyhet

Vil boikotte Sverige etter kroppsvisitering

Snoop Dogg er ikke blid på det svenske politiet etter helgens konsert i Uppsala. Nå kan det bli lenge til fansen får se rapperen i landet igjen.

Snoop Dogg har ikke bare hatt problemer i Norge, hvor han mellom 2012 og 2014 var utestengt fra landet grunnet narkotikafunn i forbindelse med en konsert på Hovefestivalen i 2012. Nå har han også støtt på problemer i Sverige.

I helgen ble den amerikanske rapperen tatt inn av svensk politi etter en konsert i Uppsala, melder Expressen. Og Snoop Dogg er ikke blid på svenskene. I to videoer han har publisert på sin Instagram-profil søndag sier han rett ut at svenske fans kan skylde på politiet for at han aldri kommer tilbake til landet.

Han skal ifølge avisen være mistenkt for en mindre alvorlig narkotikaforbrytelse, og vil dermed ikke få noe reiseforbud ut fra Sverige. Men det spørs om ikke det kan bli veldig lenge til rapperen besøker söta bror igjen.


Kanskje like greit for svenskene, om vi skal dømme utifra den tamme konserten han leverte i Oslo Spektrum for omtrent et år siden.

Se en av Snoop Doggs egne videoer om saken her:

 

Message to my fans n fam !!


En video publisert av snoopdogg (@snoopdogg)

ANNONCE